Inspirationskväll på Djurgårdsbrunn 23 februari!
I tisdags arrangerade Team Nordic Trail en helt ny typ av inspirationskväll! Fullbokat inom loppet av några timmar, och så äntligen i tisdags var det dags!
Tänk dig denna härliga mix; inspirerande och härliga föreläsare, fantastiskt god mat på högsta nivå, vackra bildspel, en del spontana inspel och så klart en massvis av skratt!
Syftet
Syftet med kvällen var att göra något annat för att inspirera till våra resmål. Många gånger i vår bransch bjuds deltagare in till sportbutiker på diverse inspirationskvällar och föreläsare mässar till sina bildspel i en timma eller två. Vi ville inte köra en tråkig kväll, utan en spontan och härlig kväll med överflöd! Föreläsarna hade max 5-10 min att briljera, och i takt med deras tal skickades bl.a. vildsvinsburgare, fänkålskräm, ankbröst, mynta té och sangria ut – svårslaget inte sant?
Tack!
Stort tack till kvällens talare Anders Adali, Simon Kachoa, Hillevi Wahl, Ola Wallström, Martin Söder, Anders Nordström och Johan Lantz. Även tack till Åsa, Anette, Roxen och övriga i servisen, och så en stor applåd till kockarna Alex och Viktor. Sist men inte minst så hade kvällen knappast kunnat genomföras utan Kvist-ligan Elsa, Josephine, Saffa och Miranda Kvist.
Missa inte nästa tillfälle?
Tycker du också att kombinationen inspiration, mat och berg är en klockren kompott – anmäl dig till våra nyhetsbrev och följ oss i sociala medier, så missar du inte nästa tillfälle!
Kvällens meny
Renklämma med krämigpepparot och krispig sallad – Inspirerat av Sylarna, Jämtlandstriangeln, Helags, Edsåsdalen
Marockanskt te med mynta och ingefära – Inspirerat av Marocko
Dextrosol, för att vi kan – Inspirerat av våra tävlingsresor till Italien och Frankrike
Liten pizza med proccotto och parmesan – Inspirerat av Italien och Järvsö (där Sveriges första pizzeria kom till)
Knäckig energibar med pinjenötter – Inspirerat av Kungsleden och företagsarrangemang på Kebnekaise
Miniburgare på vildsvin med kantareller och timjan aioli – Inspirerat av Trosa
Rosa stekt ankbröst med tryffelkräm – Inspirerat av Ultra Trail Mont Blanc, ett varv runt Mont Blanc
Sangria med apelsin och billigt vin – Inspirerat av lyx i Storhogna
Fänkålskräm med brynt smör och flingsalt – Inspirerat av Österlen
Brownie med hasselnötter och valnötter – Sjukt goda grejer som får inspireras av våra övriga goda resor till Höga Kusten och Storulvån!
Kaffe
Bilder säger mer än tusen ord – vilken kväll!
Foto: Fotograf Sussi
kina says
En fantastiskt entusiasmerande kväll!
Jag ser oerhört mycket fram emot min nybörjar kurs i Hammarbybacken.
Tack för att jag fick ta del av detta.